Tyyppi:

Omakotitalo

Sijainti:

Lansankallio 1, 02630 Espoo

Paikkakunta:

Espoo, Kilo.

Hinta:

MYYTY
Rakennusvuosi: 1964
Asuntojen pinta-ala: 125.00 m2
Kokonais pinta-ala: 143.00 m2
Huoneistoselitelmä: 5H+K+S+TERASSI+AUTOTALLI+VARASTO
Kerrokset: 1
Omistusmuoto: Oma.
Vapautuminen: Heti vapaa.
Tyyppi: Omakotitalo
Paikkakunta: Espoo, Kilo.
Sijainti: Lansankallio 1, 02630 Espoo
Lämmitysjärjestelmä: Pelletti. Sähkö. Puu/varaava takka.

IDYLLINEN JA JÄMERÄ KIVITALO 125 m² / 143 m². 5H+K+S+2 WC+TERASSI+LÄMMIN AUTOTALLI+VARASTO. RV.- 64. VEHREÄ OMA PIHA N. 715 m². ERITTÄIN HYVÄ SIJAINTI. KUNTOTARKASTETTU LOKAKUU 2019.

HYVÄKUNTOINEN JA KATTAVASTI UUDISTETTU VUOSIEN VARRELLA, mm. VESI- JA VIEMÄRIPUTKET, IKKUNAT jne. JULKISIVUSSA SÄILYTETTY TALON ALKUPERÄINEN ILME. OMA SUOJAISA JA AURINKOINEN PUUTARHATONTTI 715 m². PÄÄTTYVÄ TIE. SOPII MAINIOSTI LAPSIPERHEELLE.

RAKENNUSOIKEUTTA JÄLJELLÄ N. 30 M2.

KUNTOTARKASTETTU LOKAKUU 2019.

Pihapiiri: Oma aurinkoinen tontti 715 m². Erittäin vehreä ja suojaisa pihapiiri, jossa istutuksia ja puita. Soveltuu mainiosti mm. lasten leikkipaikaksi ja erilaisten aktiviteettien harrastamiseen. Etupihalla näyttävä valopylväs.

Talo: Kivi-talo. Yläkerta: Etupihalla terassilla näyttävä musta rauta-aita. Olohuone: Valoisa ja kodikas olohuone/varaava takka. Olohuoneesta vehreät näkymät suojaisaan puutarhapihaan. Parkettilattia. Keittiö: Tilava ja käytännöllinen keittiö. Paljon kaappi- ja työskentelytilaa. Mahtuu hyvin ruokapöytä. Keraaminen liesi, liesituuletin, jää/pakastinkaappi. Keittiöstä idylliset puutarhapihanäkymät viihtyisän ja pitkän terassin suuntaan. Makuuhuoneet: 3 kpl makuuhuoneita. 2:sta mh:sta kulku käytännöllisesti takapihalle. Kaappitilaa. Parkettilattia 1:ssä mh:ssa. Wc/pesutila: Kokonaan kaakeloitu. Pesuallas, peilikaappi. 

Alakerta: Kivi. Kodinhoitohuonetila. Autotalli. Pellettihuone. Erillinen sauna/takkahuonerakennus: Kytketty päärakennukseen. Puu. Viihtyisä takkahuone/avotakka. Toimii myös 4:nä makuuhuoneena. Isot ikkunat josta kauniit puutarhapihanäkymät. Tilava sauna. Pesutila kokonaan kaakeloitu. Toinen wc.
Oma erillinen kulku " yksiöön-sauna/takkahuone. Mahdollista uuden omistajan vuokrata ja saada vuokratuottoja, joista kattaa esim. pankkilainaa. Talo on kiinteistömuotoinen, eikä sillä ole yhtiövastiketta rasittamassa kk-menoja.

Liikenneyhteydet: Erittäin hyvät liikenneyhteydet omalla autolla, bussilla ja junalla. Juna-asemat: Kera vain n. 800 m ja Kilo n. 1000 m. Palvelut: K-lähikauppa ja R-kioski ja n. 300 m. Päiväkoti ja ala-aste kävelymatkan päässä. S-market n. 1,5 km. Kaikki Sello-kauppakeskuksen palvelut n. 3,5 km

HARVINAINEN TILAISUUS. TÄMÄ PERINTEIKKÄÄNÄ SÄILYTETTY KIVITALO SOPII MAINIOSTI MM. LAPSIPERHEELLE, JOKA ARVOSTAA RAUHALLISTA JA VEHREÄTÄ PIENTALOYMPÄRISTÖÄ SEKÄ VIIHTYISÄÄ OMAA PUUTARHATONTTIA PÄÄTTYVÄN TIEN VARRELLA.

Yksityisnäytöt sovittaessa. Talon vapautuminen joustavasti 31.07.19 mennessä.

Myynti ja tiedustelut: Kimmo Heikkilä p 040-587 5350 kimmo.heikkila@norden.fi

NORDEN-KIINTEISTÖT OY LKV Vesikuja 1 02200 Espoo   www.norden.fi